Fler tomter snart till salu i Borstahusen

En översiktskarta för kommande tomter som säljs av Landskrona stad

Har du säkrat din plats i tomtkön? I mars månad räknar Landskrona stad att börja sälja fler tomter i Borstahusen. Totalt rör det sig om 29 fribyggartomter, 13 tomter i kvarteret Tomaten samt 16 tomter i kvarteret Strandbyn.

Inom Strandbyn finns kvarteren Sandstranden, Sandslottet, Solskenet och Solnedgången. 16 tomter kommer att säljas via Landskrona stads tomtkö. För kvarteren finns en detaljplan som gör det möjligt för husbebyggelse i gathusfom. Landskrona stad har tagit fram ett kvalitetsprogram för hur ditt hus kan utformas tillsammans med inspirationsbilder. Du kan läsa den online och även ladda ner den som en PDF. I den hittar du både inspiration som. Strandbyn, Borstahusen Kvalitetsprogram

I kvarteret Tomaten kommer 13 tomter säljas via Landskrona stads tomtkö. Kvarteret ligger med nära anslutning till Hälsingborgsvägen och i närområdet uppförs även en ny skola och det planeras även för en större livsmedelsbutik. Allt om kvarteret Tomaten hittar på Landskrona stads hemsida.

Landskrona stads tomtkö – information och anmälan

detaljbild_strandbyn

Detaljbild över tomterna i kvarteret Strandbyn.

detaljkarta_tomaten

Detaljbild över tomterna i kvarteret Tomaten. Tomt A-M kommer säljas via Landskrona stads tomtkö. Tomt N är reserverad för den framtida förskolan.