GOLF & BÅTLIV

Livskvalité stavas Borstahusen

Det ljuva livet i Borstahusen innebär driving range innan frukost, egenfångad fisk och seglarskola på sommaren.

Golfen

Föreställ dig att du kommer hem från jobbet och bara har ett par minuters promenad till golfbanan, så du passar på att gå en kvällsrunda på nio hål för att få den där välbehövliga avslappningen. Eller att du vaknar på lördagsmorgonen och vill hinna med att träna lite svingar på driving rangen innan frukost, för att senare gå en långrunda med vänner eller familj. Detta är verklighet för den som bor i Borstahusen

I Borstahusen ligger nämligen Landskrona golfklubb, en park- and seaside­bana med totalt 36 hål. Inom några mils radie ligger även 9-hålsbanan S:t Ibbs golfklubb på Ven, 18-hålsanan Öresunds golfklubb i Häljarp och pay-and playbana Glumslövs golfklubb i Glumslöv. Som grädde på moset ligger Barsebäcks Resort, en av Skandinaviens främsta golfresorts, knappt 15 minuters bilfärd bort. I Borstahusen erbjuds du helt enkelt golf i världsklass.

Klicka här för mer information om Landskronas golfbanor.

Båtlivet

Du tar på dig seglarjackan, snör skorna och plockar med dig båtnycklarna. Sedan går du en kort promenad längs med vattnet bort till din båt. På vägen morsar du på dina grannar, andra båtintresserade eller människor som bara är ute för en promenad vid vattnet. Framme vid båten förbereder du dig kanske för en fisketur, kanske ska du iväg på en minisemester eller så vill du bara njuta av känslan att befinna dig på vattnet. Kanske är du ensam eller har sällskap av vänner och familj.

Oavsett vad du föredrar så kan båtlivet förverkligas i Borstahusen. Här finns Borstahusens hamn, som är i gott sällskap med småbåtshamnarna Ålabodarnas hamn, Lindeshamn, Lundåkrahamnen och Lustbåtshamnen. Därtill kommer även ett antal hamnar på Ven. I Borstahusen får du båtliv med variation.

Klicka här för mer information om våra småbåtshamnar.