boiborstahusen

NATUR & KULTUR

Med rum för eftertanke

Alla behöver ladda batterierna. Somliga gör det med löparskorna ute i naturen, medan andra njuter av sorlet vid en fotoutställning eller konstvernissage. Oavsett behov så kan Borstahusborna hitta sina platser för eftertanke i sin absoluta närhet.

Natur

Vill du kunna ta långa promenader längs med havet eller mellan parker och färgsprakande planteringar? Eller föredrar du att springa en löptur i varierande terräng och stanna till för några lyft på utegymmet. Kanske vill du hellre cykla bland rapsen på ett vårigt Ven och mysa med en picknick på en gröning vid vallgravens historiska miljö? Allt detta och mycket mer finns på promenad- eller cykelavstånd i Borstahusen.

Klicka här för mer information om naturupplevelser i Borstahusen och i Landskrona >

Kultur

Med kultur som spjutspets kan Landskrona skryta med ett stort kulturutbud i relation till sin storlek. På den intima men ändå storslaget inredda Landskrona teater kan du gå på allt från nycirkus till familjeteater, stand-up och livesänd opera. Om du har ett intresse för konst så lockar Landskrona konsthall med sitt vackra läge och unika arkitektur. Dess utbud varierar med lokala, nationella och internationella utställningar. På Landskrona museum hittar du alltid något nytt att se på eller ta del av. Med en stor variation av tillfälliga och permanenta utställningar i kombination med aktiviteter av olika slag har museet ett utbud som lockar besökare i alla åldrar.

Landskrona tar även plats som en stad med spännande kulturevenemang av internationellt intresse. Satsningen Landskrona Foto och dess fotofestival är ett stolt exempel. I Landskrona och Borstahusen hittar du ett kulturutbud i paritet med storstäder med den mysiga stadskärnans känsla.

Klicka här för mer information om kulturutbudet i Borstahusen och i Landskrona >